STEPHANIE

LOUWRIER

Performer, Actrice & Zangeres

foto:Eva Roefs

 

Stephanie Louwrier is performer, actrice en zangeres. Ze maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie theatermakers die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads, en standup-comedy met poëzie.

 

Stephanie (1986) is geboren in Leiderdorp. Haar moeder komt uit Chili en haar vader was een Hollandse zeeman. Ze is opgegroeid in Amersfoort.

 

Stephanie studeerde in 2010  af aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze viel op met haar eigenzinnige afstudeervoorstelling Pauvre Lola, deze werd genomineerd voor de Kemna Award voor beste actrice en beste voorstelling. Sindsdien staat ze al jaren op theaterfestival De Parade en tourt ze langs de theaters. Zo was ze te zien in de feministische onewomanshow Who run the world in samenwerking met Daria Bukvić, haar bejubelde solovoorstelling Revolutie van de mislukking en de voorstelling Noir van de Nineties Productions.  Momenteel toert ze door Nederland met de voorstelling de Verleiders Female met oa Susan Visser, Jelka van Houten.

 

Daarnaast treedt Stephanie op met haar eigen  muziek. Ze omschrijft haar muziek als Nederlandstalige hardcore hiphop met sexy beats en absurde teksten. Een mix tussen Die Antwoord, De Jeugd van tegenwoordig, Joost, Nicki Minaj en een vleugje Shakira. Stephanie heeft net haar nieuwe single en videoclip uitgebracht ‘Fuck jou ik ben een feminist'

over 

stephanie

foto Eva Roefs

 
 

Kom in contact 

foto Eva Roefs

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
 

© Unko712 Film en Theater

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now